Ylläpitopalvelut ja migraatiopalvelut

Ylläpitopalvelut ja migraatiopalvelut

Datan ylläpito ja migraatio on olennaisen tärkeää, jotta liiketoimintasi toimisi moitteettomasti ja turvallisesti. ODC tarjoaa ylläpito- ja migraatiopalvelut ammattitaidolla kaiken kokoisille organisaatioille.

Ylläpito- ja migraatiopalvelut sisältävät useita eri osa-aluita, kuten: tietojen varmuuskopiointi ja palautus, palvelinten hallinta ja pilvipalveluiden migraatio.

Tietojen varmuuskopiointi- ja palautuspalveluja käytetään tietojen suojaamiseen katastrofin tai järjestelmävian sattuessa. Palvelinten hallintapalveluihin kuuluvat palvelinten valvonta, tietoturva ja päivitykset. Pilvimigraatiopalvelut auttavat sinua siirtämään tietosi pilveen sekä pitämään ne oikealla tavalla ajantasalla.

Valittaessa ylläpito- ja migraatiopalvelua, on hyvä ottaa huomioon yrityksen koko, suojattavien tietojen tyyppi ja budjetti. Pilvipalvelujen hinta voi vaihdella projektin koon ja monimutkaisuuden mukaan.

ODC:n ylläpito- ja migraatiopalvelu on luotettava ja soveltuu moneen tarpeeseen. ODC:llä laajasti kokemusta siitä, millaisia tietoja kannattaa suojata ja ylläpitää.