Julkipilvi

Julkipilvi

Organisaatiot luottavat yhä enemmän pilvipohjaisiin sovelluksiin ja palveluihin parantaakseen ketteryyttä, vähentääkseen kustannuksia ja edistääkseen skaalautuvuutta. Tämän vuoksi tietotekniikkapäättäjien tärkeänä tavoitteena on varmistaa turvallinen ja luotettava yhteys pilvipalveluihin.

ODC tarjoaa yrityksellesi parhaat julkipilviyhteydet, sillä tarjoamme:

-Laajan osaamisen julkipilven ja omien laitetilojen saumattomaan toteutukseen. Palvelimemme on optimoitu suorituskykyyn ja luotettavuuteen , jotta voit hyödyntää pilvipohjaisia sovelluksia ja palveluita täysimääräisesti.

-Joustavat kaistanleveysvaihtoehdot – voimme skaalata verkkokapasiteettiamme ylös- tai alaspäin muuttuvien tarpeidesi mukaan.

-Yrityistason tietoturva – kehittyneet tietoturvaominaisuutemme suojaavat tietojasi, kun ne kulkevat toimitilojesi ja pilvipalvelun välillä.

-Asiantuntijatiimimme tuki – autamme sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa, päivällä tai yöllä. Miten pilviyhteydestäsi saadaan kaikki hyöty irti

 1. Käytä vahvaa ja luotettavaa internetyhteyttä.
 2. Yhdistä kaikki laitteesi pilvipalveluun. Tämä koskee kannettavia tietokoneita, älypuhelimia, tabletteja ja kaikkia muita internet-yhteydellä varustettuja laitteitasi.
 3. Käytä salasanahallintaohjelmaa, jolla voit pitää kirjaa eri tilien salasanoista. Näin sinun on helpompi kirjautua sisään ja ulos eri palveluista ilman, että sinun tarvitsee muistaa useita salasanoja.
 4. Käytä kaksitekijätodennusta aina kun mahdollista. Tämä lisää tilillesi ylimääräisen turvakerroksen ja voi auttaa estämään luvattoman käytön.
 5. Pidä ohjelmistosi ajan tasalla. Tämä koskee sekä käyttöjärjestelmääsi että laitteisiisi asennettuja sovelluksia. Säännölliset päivitykset sisältävät usein tietoturvakorjauksia, jotka voivat auttaa suojaamaan tietojasi vaarantumiselta.
 6. Varmuuskopioi tietosi säännöllisesti. Pilvi on hyvä paikka tallentaa tärkeiden tiedostojen ja asiakirjojen varmuuskopiot siltä varalta, että alkuperäisille kopioillesi tapahtuu jotain5 vinkkiä parempiin pilviyhteyksiin
 7. Luo selkeä pilvipalvelustrategia: Määrittele, mitä haluat saavuttaa pilvipalvelun avulla ja miten se sopii yleiseen liiketoimintastrategiaasi.
 8. Tee kotiläksysi: Tutki eri pilvipalveluntarjoajia ja -tarjouksia, jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan.
 9. Rakenna vahva perusta: Varmista, että käytössäsi on vankka verkkoinfrastruktuuri, joka tukee pilvisovelluksia ja -tietoja.
 10. Hallitse odotuksia: Ole realistinen sen suhteen, mitä pilvipalvelu voi tehdä yrityksesi hyväksi, ja hallitse käyttäjien odotuksia sen mukaisesti.
 11. Pysy joustavana: Varmista siis, että valitset palveluntarjoajan, joka pystyy joustavasti kasvattamaan tai pienentämään palvelua tarpeen mukaan.