ODC Verkko - turvalliset ja skaalautuvat tietoliikenneyhteydet ylläpidettynä

ODC Verkko – turvalliset ja skaalautuvat tietoliikenneyhteydet ylläpidettynä

ODC Verkko sisältää tietoliikenneyhteydet ja tietoliikennelaitteet organisaatioiden erilaisiin yhteystarpeisiin ylläpidettynä ja valvottuna kokonaisuutena. Toimimme yhteistyössä johtavien tietoliikenneoperaattoreiden ja laitevalmistajien kanssa, ja tarjoamme verkkoratkaisut yhden toimiston tarpeesta aina globaaleihin ratkaisuihin asti.

Laadukas verkkopalvelu

Nykyaikainen verkkoratkaisu rakentuu asiakastarpeen ja tietoturvan ehdoilla. Pitkä kokemuksemme verkkoteknologioista ja ratkaisujen tuottamisesta mahdollistaa joustavien, toimintaa tehostavien ja kustannustehokkaiden verkkokokonaisuuksien luonnin yhden käyttäjän tarpeista aina satojen toimipisteiden kokonaisuuksiin asti.

Toimitamme verkkoratkaisut joko laitetiloihimme, asiakkaan toimipisteelle tai mobiilikäyttäjille halutulla nopeudella ja palvelutasolla. Laitetilaratkaisuissa voidaan hyödyntää ODC:n jo valmiiksi vikasietoista verkkoinfrastruktuuria. Pystymme järjestämään edulliset dedikoidut yhteydet asiakkaan tiloista laitetiloihimme ja hyödyntää siten jaettua ja varmennettua kapasiteettia julkiverkkoon myös asiakkaiden yhteyksiin.

Katso lisää tietoa ratkaisuihin liittyen aliotsikoiden alta.

Operaattoririippumattomat palvelut

ODC:n asiakkaana saat toimia operaattoririippumattomasti. Kauttamme saat käyttöösi jopa pohjoismaiden laajuisen hajautuksen aina tarpeisiisi sopivimmilla palveluilla.

    Kysy lisää, vastaamme mielellämme!

    Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin viestitämme tai soitamme sinulle 24h kuluessa takaisin.