Julkipilviyhteydet

Julkipilviyhteydet

Julkipilviyhteydet

Julkiset pilvipalvelut ovat kolmannen osapuolen tarjoamia palveluja. Näitä palveluja voi käyttää kuka tahansa, jolla on internet-yhteys ja verkkoselain. Julkiset pilvipalvelut ovat usein edullisempia kuin yksityiset pilvipalvelut, ja ne tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman vaihtoehtoja.

Julkipilvi

Julkiset pilvipalvelut sopivat erinomaisesti pienyrityksille ja yksittäisille käyttäjille, jotka tarvitsevat käyttöönsä laajan valikoiman sovelluksia ja palveluja. Niitä voidaan käyttää myös tietojen ja tiedostojen tallentamiseen tai sovellusten suorittamiseen. Lisäksi julkisia pilvipalveluja voidaan käyttää tietojen varmuuskopiointiin tai katastrofien jälkeisen palautussuunnitelman luomiseen.

Julkipilvipalveluiden valinta ODC:n kanssa

Julkista pilvipalvelua valittaessa on tärkeää ottaa huomioon palveluntarjoajan maine ja turvatoimet. On myös tärkeää ymmärtää palvelusopimuksen ehdot, mukaan lukien palvelun käyttöön liittyvät maksut. ODC on kumppanisi julkipilvipalveluiden valinnassa.

Tuotamme yhteydet yleisimpiin julkipilvipalveluihin (AWS / Azure / Google Cloud) asiakastarpeen mukaisilla teknologioilla tarvittaessa varmennettuna. Edullisimmin järjestyvät julkisen Internetin yli reititettävät VPN-tunnelit ja sovellusohjatut SD-WAN yhteydet. Tarvittaessa tuotamme laitetilojemme ja julkipilven välille dedikoituja VLAN-kuljetuksia tai valokuituyhteyksiä halutulla kapasiteetilla. Yhteyskapasiteettia voidaan skaalata tarpeiden muuttuessa, ja yhteyksiä voidaan kahdentaa esim. pilottiympäristöä tuotantoon siirrettäessä.