LAN- / Wlan-ratkaisut

LAN- ja WLAN-ratkaisut ODC:lta.

LAN on lyhenne sanoista Local Area Network (lähiverkko), ja se on toistensa läheisyydessä, yleensä samassa rakennuksessa tai toimistossa sijaitsevien tietokoneiden verkko. WLAN eli langaton lähiverkko on eräänlainen lähiverkko, jossa käytetään langatonta verkkotekniikkaa kaapeleiden sijasta laitteiden yhdistämiseen. ODC on kumppanisi sopivien palveluiden valinnassa.

LAN

Lähiverkko- tai WLAN-ratkaisujen käytössä on monia etuja. Yrityksille lähiverkko voi parantaa työntekijöiden välistä viestintää ja yhteistyötä, mahdollistaa tiedostojen jakamisen ja tulostamisen sekä tietoturvallisemman toimintaympäristön.

Saatavilla on monenlaisia LAN- ja WLAN-ratkaisuja, kuten langallisia ja langattomia reitittimiä, kytkimiä ja sovittimia. On tärkeää valita tarpeisiisi sopiva ratkaisutyyppi, sillä jokaisella on omat etunsa. Langalliset ratkaisut ovat yleensä luotettavampia ja nopeampia kuin langattomat, mutta langattomat ratkaisut ovat kätevämpiä, koska ne eivät vaadi kaapeleita. ODC:n kanssa saat aina yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä ODC:n asiantuntijoihin