SD-WAN

ODC SD-WAN kumppanisi.

SD-WAN (Software Defined WAN) on tekniikka, jonka avulla yritykset voivat hallita ja valvoa laajakaistaverkkoaan (WAN) ohjelmistojen avulla. SD-WAN mahdollistaa useiden eri palveluntarjoajien internet-yhteyksien (langallisten ja langattomien) käytön, niiden yhdistämisen yhdeksi verkoksi ja niiden hallinnan ikään kuin ne olisivat yksi yhteys. Tämä tarjoaa yrityksille lisää luotettavuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta.

Miten SD-WAN toimii?

SD-WAN toimii käyttämällä ohjelmistoa, jolla hallitaan datapakettien reititystä useiden internetyhteyksien välillä. Kun paketti saapuu SD-WAN-yhdyskäytävälle, ohjelmisto määrittää parhaan tavan lähettää se määränpäähänsä. Tähän voi kuulua nopeimman tai luotettavimman saatavilla olevan yhteyden käyttäminen tai jopa joidenkin pakettien lähettäminen yhden yhteyden kautta ja toisten pakettien lähettäminen toisen yhteyden kautta parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

SD-WANin edut

SD-WAN:lla on monia etuja, muun muassa seuraavat:

  1. Lisääntynyt luotettavuus – Käyttämällä useita eri palveluntarjoajien internetyhteyksiä yritykset voivat lisätä verkkonsa luotettavuutta. Jos yksi yhteys kaatuu, muut yhteydet ovat edelleen käytettävissä.
  2. Lisääntynyt suorituskyky – SD-WAN voi parantaa suorituskykyä käyttämällä nopeinta tai luotettavinta saatavilla olevaa yhteyttä. Se voi myös optimoida liikennettä niin, että tärkeät paketit lähetetään ensin ja vähemmän tärkeät paketit myöhemmin.
  3. Lisääntynyt turvallisuus – SD-WAN tarjoaa parannettua turvallisuutta käyttämällä useita suojauskerroksia, kuten palomuureja ja tunkeutumisen havaitsemisjärjestelmiä.

Ota yhteyttä ODC:n asiantuntijoihin parhaan IT kokonaisratkaisun selvittämiseksi.