ODC on Jaicom:in strateginen kumppani

ODC on Jaicom Oy:lle strateginen kumppani, jonka kanssa olemme rakentaneet nykyisen liiketoimintakonseptin.”

Jorma Ainassaari
Jaicom OY

Lähtökohta yhteistyölle

ODC kumppaniksi vahvan Citrix-osaamisen vuoksi

Jaicom Oy on sanomalehtien tilaaja- ja levikkijärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka järjestelmiä käyttää useat sadat lehtinimikkeet Suomessa ja Ruotsissa. ODC:n asiakkaaksi Jaicom Oy päätyi entisen tytäryhtiönsä Novec Oy:n (myös ODC:n asiakas) kautta uuden liiketoimintakonseptin kehittelemisen yhteydessä. Keskeisin syy kumppanin valintaan oli ODC:n laajat näytöt ja sertifioinnit Citrix-osaamisesta, joista ODC:n henkilökunnalla on jo yli 15 vuoden osaaminen.

Ratkaisu

Kehitetään uusi liiketoimintakonsepti ODC:n kanssa

Yhteistyö ODC:nn kanssa mahdollisti Jaicom:lle uuden liiketoimintakonseptin, jossa perinteisten omille palvelimille asetettujen ohjelmistolisenssien sijasta mediatalo voi vuokrata Jaicom Oy:ltä tarvitsemansa järjestelmät käyttöönsä SaaS-palveluna. Asiakas voi myös niin halutessaan ulkoistaa koko tilaajapalvelun hoitamisen Jaicom Oy:lle. Vuokrattavat sovellukset ja niiden päälle toteutetut palvelut toimivat ODC:n palvelimilla ja konesalissa, josta ne julkistetaan Citrixin avulla ja tarjotaan pilven kautta asiakkaan käyttöön. Pilvipalvelun käyttö tämän tyyppisessä järjestelmäpalvelussa tuo joustavuutta, sillä palvelu mitoitetaan aina käyttöasteen mukaan.

Hyödyt ja kokemukset

Yhteistyö toimii ja palvelu on luotettava

”ODC on Jaicom Oy:lle strateginen kumppani, jonka kanssa olemme rakentaneet nykyisen liiketoimintakonseptin.” toteaa Jaicomin toimitusjohtaja Jorma Ainassaari. Palvelu on toiminnassa 24/7, joten pilvipalvelun on oltava luotettava. Jaicom Oy onkin ollut yhteistyöhön tyytyväinen – heidän mukaansa homma toimii.

Uusi datakeskus avattu

Uusi datakeskus avattu

ODC:n uusi datakeskus on avattu. Uusi huippuluokan datakeskuksemme on avattu ja valmiina palvelemaan asiakkaitamme maailmanluokan…

Lue lisää
ODC osana GleSYS -konsernia

ODC osana GleSYS -konsernia

Siirryimme uuden omistajamme GleSYS AB:n alaisuuteen osaksi ICT-infrastruktuuripalveluita tuottavaa pohjoismaista konsernia heinäkuussa 2020. Viime vuosi…

Lue lisää