Novec valitsi ODC:n kumppanikseen

”Olemme pystyneet keskittymään meidän kannalta oleelliseen asiaan eli asiakkaiden ratkaisuihin ja myyntiin, kun yhteistyökumppanimme huolehtii tarvittavasta tekniikasta”

Arto Marttila
Novec Oy

Lähtökohta yhteistyölle

Uusien palvelinhankintojen sijaan kumppanin etsintään

Novec Oy on kokonaisvaltainen yritysten toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ratkaisutoimittaja. Novec Oy on Visma Software Oy:n sertifioitu Gold Partner sekä Heeros Systems Oy:n ja Unes Oy:n jälleenmyyjä ja toimii päämiehensä tuotteiden edustajana Pohjois-Suomessa.

Novec Oy tarjoaa asiakkailleen alan parhaita ohjelmistoratkaisuja ja joustavia asennus-, koulutus-, ylläpito-, tuki-, hosting- ja asp-palveluita sekä sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja. Visma Softwaren osalta Novec Oy edustaa mm. Visma Busines, Visma Econet, Visma Nova ja Visma Monipankki –ohjelmistoja. Heeros Systems Oy:n ohjelmistoja he tarjoavat sähköisiin ratkaisuihin liittyvissä asiakastarpeissa ja ne liitetään usein osaksi tarjottavaa kokonaisuutta.

”Vuonna 2010 hosting- ja asp -tuotteidemme kysyntä ja käyttäjämäärämme alkoivat kasvaa merkittävästi. Tämä johti tilanteeseen, jossa meidän olisi pitänyt investoida uusiin palvelimiin, palvelintiloihin ja muuhun infraan. Aloimme kartoittaa alueen palveluntarjoajia, jotka voisivat tarjota kyseisen kokonaisuuden ja joilla olisi hyvä osaaminen ns. pilvipalveluissa.” Näin kumppanin löytymistä edeltävää prosessia kuvaa Novec Oy:n toimitusjohtaja Arto Marttila.

Ratkaisu

Skaalautuva ratkaisu muuttuviin tarpeisiin

”Oulun DataCenter Oy pystyi tarjoamaan meille uskottavan kokonaisratkaisun palvelinsalille ja käytettävälle teknologialle. ODC huolehtii Novec Oy:n palvelimista, palvelinsovelluksista, varmistuksista ja tietoliikenneyhteyksistä.”Arto Marttila kertoo ja jatkaa ”Luotettavan kumppanin avulla saamme itse keskittyä omaan ydinosaamiseemme eli ohjelmistoihin. ODC:n palvelu tarjoaa meille skaalautuvan ratkaisun, johon uskallamme luottaa asiakas- ja käyttäjämääriemme kasvaessa. Ratkaisu on helpottanut merkittävästi myös oman kustannusrakenteemme ennustamisessa.”

Hyödyt ja kokemukset

Keskittyminen omaan ydintoimintaan

”Kumppanuutemme ODC:n kanssa on toiminut alusta asti hyvin ja kehittynyt vuosien varrella. Asiakasmäärämme on kasvanut ja ODC on pystynyt vastaamaan kasvaneisiin tarpeisiimme. Meille on erityisen tärkeää, että työnjako voidaan sopia palveluntarjoajan kanssa joustavasti ja ilman vaikeaa byrokratiaa. Tässä olemme ODC:n kanssa onnistuneet hyvin.”

”Olemme pystyneet keskittymään meidän kannalta oleelliseen asiaan eli asiakkaiden ratkaisuihin ja myyntiin, kun yhteistyökumppanimme huolehtii tarvittavasta tekniikasta”

Toimitusjohtaja Arto Marttila
Oulun DataCenterille myönnettiin kolme ISO-sertifikaattia

Oulun DataCenterille myönnettiin kolme ISO-sertifikaattia

GleSYSin tytäryhtiö Oulun DataCenter Oy:lle (ODC) on myönnetty A3CERTin toimesta kolme eri ISO-sertifiointia: ISO 27001:2013…

Lue lisää
Uusi datakeskus avattu

Uusi datakeskus avattu

ODC:n uusi datakeskus on avattu. Uusi huippuluokan datakeskuksemme on avattu ja valmiina palvelemaan asiakkaitamme maailmanluokan…

Lue lisää
ODC osana GleSYS -konsernia

ODC osana GleSYS -konsernia

Siirryimme uuden omistajamme GleSYS AB:n alaisuuteen osaksi ICT-infrastruktuuripalveluita tuottavaa pohjoismaista konsernia heinäkuussa 2020. Viime vuosi…

Lue lisää