Oulun DataCenterille myönnettiin kolme ISO-sertifikaattia

Oulun DataCenterille myönnettiin kolme ISO-sertifikaattia

GleSYSin tytäryhtiö Oulun DataCenter Oy:lle (ODC) on myönnetty A3CERTin toimesta kolme eri ISO-sertifiointia: ISO 27001:2013 (tietoturva), ISO 14001:2015 (ympäristöjohtaminen) ja ISO 9001:2015 (laadunhallinta).

Täyttämällä näiden standardien laajat kriteerit ODC osoittaa asiakkaille, sidosryhmille ja työntekijöille sitoutumisensa arkaluonteisten tietojen ja ympäristön suojelemiseen, sekä johdonmukaisesti tuotettuihin ja laadukkaisiin tuloksiin.

– Sertifioinnit antavat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden taata asiakkaillemme, että olemme luotettava ja valpas liikekumppani, sanoo GleSYSin toimitusjohtaja Glenn Johansson.

GleSYS on ollut sertifioitu Ruotsissa ISO 27001, 9001 ja 14001-standardien mukaisesti jo yli kolmen vuoden ajan.

– Ympäristövaikutuksiin keskittyminen ja ymmärrys siitä, miten ympäristöä voidaan suojella yritysten sekä yksityishenkilöiden toimesta ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää kuin nyt, joten olemme iloisia ISO 14001 -sertifikaatin saamisesta. Olemme uskomattoman ylpeitä työstä, jonka olemme tähän mennessä tehneet hallitaksemme ODC:n ympäristövaikutuksia. Jatkamme silti parantamista mahdollisuuksien mukaan, sanoo Glenn Johansson.

– Saavuttamalla ISO 9001- ja 27001-sertifioinnit olemme osoittaneet, että työskentelemme väsymättä saavuttaaksemme laatustandardit, joita asiakkaamme, työntekijämme ja kaikki sidosryhmämme vaativat. Näiden sertifikaattien myötä teknologiamme, henkilöstömme ja prosessimme on tarkastettu ISO:n asettamien tiukkojen laatustandardien mukaisesti, sanoo ODC:n maajohtaja Kari Päivärinta.

Sertifikaatin on myöntänyt A3CERT, joka on suorittanut riippumattoman kolmannen osapuolen auditoinnin Oulun DataCenter Oy:n hallintajärjestelmälle.

Lisää sertifikaateista

ISO 27001 on kansainvälisesti tunnustettu standardi tietoturvaa koskeville hallintajärjestelmille. Se auttaa organisaatioita tietoturvan hallinnassa ja asettaa selkeät tavoitteet jatkuvalle parannustyölle.

ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmästandardit on suunniteltu auttamaan organisaatioita varmistamaan, että he vastaavat asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin ja täyttävät samalla tuotteeseen tai palveluun liittyvät lakisääteiset ja viranomaisvaatimukset.

ISO 14001 on kansainvälisesti tunnustettu ympäristöjärjestelmästandardi, joka auttaa organisaatioita tunnistamaan, seuraamaan ja hallitsemaan ympäristövaikutuksia.

    Ota yhteyttä