Tieto-Oskari valitsi ODC:n strategiseksi kumppanikseen

Yhteistyö ODC:n kanssa on toiminut kitkattomasti ja joustavasti ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä

Jani Mikkonen
Tieto-oskari Oy

Lähtökohta yhteistyölle

Tieto-Oskari valitsi ODC:n PaaS-palvelun omien palvelimien tilalle

Tieto-Oskari Oy tarjoaa asiakkailleen muun muassa ELLI Työajanseurantajärjestelmiä sekä AKKE-rakenteidenvalvontajärjestelmiä.

”Vuonna 2012 Tieto-Oskarin Elli-sovelluspalveluliiketoiminta alkoi kasvaa siinä määrin, että olisi pitänyt alkaa investoimaan lisää omiin palvelimiin, Microsoftin lisensseihin, varmuuskopiointiohjelmiin sekä opiskella Citrix-tekniikkaa. Aiemmin kaavailtiin täysin uutta Web-pohjaista ohjelmistoa, mutta se suljettiin pois, koska halusimme päästä nopeammin tarjoamaan asiakkaillemme sovelluspalvelua ja keskittää resurssimme olemassa olevan ohjelmistomme tuotekehitykseen. Halusimme myös palvelualustan ja infran ylläpidon vaatimasta työstä eroon ja antaa sen osaavimpiin käsiin.” kertoo Tieto-Oskarin myyntipäällikkö Jani Mikkonen ratkaisun taustoja.

Ratkaisu

Räätälöity ratkaisu asiakkaan tarpeisiin

”Etsimme riittävän pitkälle vietyä palvelua, emmekä pelkkää konesalia. Oulun DataCenter Oy pystyi tarjoamaan parhaan ja joustavimman vaihtoehdon Tieto-Oskarin tarpeisiin.
ODC toimii Microsoft-kumppanina ja kaikki Windows-lisensoinnit hoidetaan ODC:n ja Microsoftin välillä. Palvelimien ylläpito on täysin ODC:n vastuulla.
Ratkaisun lopputuloksena Tieto-Oskari pystyy tarjoamaan nykyisiä ohjelmistoja verkon yli luotettavasti ja voi keskittyä omaan ohjelmistokehitykseen.” kertoo yhteistyöstä Jani Mikkonen.

Hyödyt ja kokemukset

Parempaa palvelua loppuasiakkaille

”Asiakkaamme voivat luottaa palveluumme ja voivat käyttää ohjelmia laiteriippumattomasti ja mobiilisti. Yhteistyö ODC:n kanssa on toiminut kitkattomasti ja joustavasti ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä.”

Myyntipäällikkö Jani Mikkonen
ODC osana GleSYS -konsernia

ODC osana GleSYS -konsernia

Siirryimme uuden omistajamme GleSYS AB:n alaisuuteen osaksi ICT-infrastruktuuripalveluita tuottavaa pohjoismaista konsernia heinäkuussa 2020. Viime vuosi…

Lue lisää

Tiedote

Uudistamme verkkosivujamme

Olemme paraikaa uudistamassa verkkosivustoamme uudelle julkaisualustalle. Pahoittelemme puuttuvaa materiaalia ja sivuilta mahdollisesti löytyvää virheellistä dataa. Lue lisää