Palvelua ilman katkoksia

While on the Move Oy (WOM) on oululainen yritys, joka kehittää ja markkinoi laajaa toiminnanohjausratkaisu Daisya varhaiskasvatuksen tarpeisiin. Asiakkaat ovat kuntia ja kaupunkeja. Yritys toimii Suomessa Oulussa ja Tampereella. Lisäksi yrityksellä on toimistot Ranskassa ja Englannissa.

Aluksi yrityksen ohjelmistotuote asennettiin asiakkaan palvelimille. Asiakaskunnan kasvaessa ilmeni tarvetta helpommin kehitettävään ja ylläpidettävään toimintatapaan, jolloin ratkaisuksi tuli keskitetty tuotanto pilvestä.

WOM valitsi pilvipalvelukumppaniksi Oulun DataCenterin. Palvelua tuotetaan ODC Kapasiteetista, joka tarjoaa turvallisen, luotettavan ja suorituskyvyltään asiakaskohtaisesti optimoitavissa olevan tuotantoympäristön. Asiakaskohtaiseen asennukseen verrattuna pilvipalvelun keskeiset edut ovat nopeus käyttöönotoissa, kapasiteettimuutoksissa ja versiopäivityksissä. Myös mahdollisiin virhetilanteisiin reagoiminen on nopeampaa. Suurin osa WOM:n asiakkaista, joita on useita satoja, käyttää Daisya ODC:n pilvestä.

WOM:in toimitusjohtaja Kari Kivistö haluaa vielä korostaa, että palvelun käytettävyysvaatimukset ovat täyttyneet sovitusti ja pilvi-infrasta johtuneita palvelukatkoksia ei ole ollut koko käyttöaikana. Jatkossa palvelua on tarkoitus automatisoida vielä lisää käyttöönottojen ja versiopäivitysten osalta.

ODC osana GleSYS -konsernia

ODC osana GleSYS -konsernia

Siirryimme uuden omistajamme GleSYS AB:n alaisuuteen osaksi ICT-infrastruktuuripalveluita tuottavaa pohjoismaista konsernia heinäkuussa 2020. Viime vuosi…

Lue lisää

Tiedote

Uudistamme verkkosivujamme

Olemme paraikaa uudistamassa verkkosivustoamme uudelle julkaisualustalle. Pahoittelemme puuttuvaa materiaalia ja sivuilta mahdollisesti löytyvää virheellistä dataa. Lue lisää