ODC Alusta - voit keskittyä ydinliiketoimintaasi

ODC Alusta – voit keskittyä ydinliiketoimintaasi

ODC Alusta on PaaS (Platform as a Service) -palvelualusta, jonka avulla asiakas voi julkaista omaa ohjelmistoaan SaaS-palveluna (Software as a Service). Ulkoistamalla alustaan liittyvän ylläpidon ja arkkitehtuurin hallinnan voi asiakas keskittyä oman ydinliiketoimintansa kehittämiseen.

ODC Alusta mahdollistaa ohjelmistotuotteen keskitetyn kehittämisen, ylläpidon ja jakamisen. ODC Alustan avulla kaikilla asiakkailla on viimeisin versio käytössä yhdellä päivityksellä. Alusta skaalautuu joustavasti asiakasmäärien tai tehotarpeen kasvaessa. 

Alustapalvelu tuotetaan asiakkaan sovelluksen ehdoilla ja asiakkaan haluamalla automaatioasteella. Hyödynnämme Alustan tuottamiseen omia kapasiteettipalveluita ja tarvittaessa julkipilvestä provisioitavia ratkaisukokonaisuuksia. Lopputuloksena on kustannustehokas ja joustava palvelu, jonka käytettävyys ja suorituskyky täyttää kriittisetkin liiketoimintavaatimukset.

Paikallinen sovellus SaaS-mallin avulla nykyaikaan

Olemme yksi Suomen johtavia Citrix-palveluntarjoajia, ja asiakkaisiimme kuuluu useita mm. taloushallinnon sovelluksia ja ERP-järjestelmiä tarjoavia ohjelmistotaloja. Citrix-teknologioilla perinteinen Windows/Linux -työpöytäsovellus voidaan muuttaa web-pohjaisella SaaS-mallilla toimivaksi päätelaiteriippumattomaksi ohjelmistoratkaisuksi. Lopputulos säästää päätelaitteilla ja sovelluspalvelimilla tapahtuvaa ylläpitotyötä, ja mahdollistaa käytön työasemilla ja mobiililaitteilla käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Konttiteknologiat tuovat tietoturvaa, rajatonta skaalautuvuutta ja vapautta työkuormien sijoitteluun

Docker ja Kubernetes -teknologiat ovat nykyaikaisen ohjelmistokehityksen kivijalkoja. Tarjoamme markkinajohtajien standardoimat konttialustat, joiden avulla sovellusarkkitehtuurin pitkäikäinen kehittäminen on turvallista ja testattua. Koeponnistetut ja testatut teknologiat mahdollistavat työkuormien joustavan skaalauksen tarvittaessa globaalisti. Haluttaessa rakennamme, mukautamme ja optimoimme konttialustan täysin sovelluskehityksen ehdoilla parasta suorituskykyä ja kustannustehokkuutta haettaessa.

Webbisovellukset vaativat ymmärrystä taustateknologioista

Pitkä kokemuksemme web-pohjaisten palveluiden tuottamisesta mahdollistaa tietoturvallisten, tehokkaiden ja kokonaisarkkitehtuuriltaan järkevien palveluiden tarjoamisen. Tuomme mielellämme asiantuntijamme mukaan projekteihin, jolloin voidaan varmistua backendin ja frontendin toimivuudesta, suorituskyvyn riittävyydestä ja skaalautuvuudesta, ja tietoturvasta niin julkisessa verkossa kuin tausta-arkkitehtuurissakin. Palveluitamme hyödyntävät pörssiyritykset ja mainostoimistot, ja tuomme mielellämme osaamisemme myös Teidän sovellukseenne.

 • Sovelluskehitys on monialaosaamista ja tiimityötä. Meidän vahvuutemme on infrastruktuurin ja kivijalan tuottaminen nykyaikaiselle ohjelmistolle.
 • Tietoturva arkkitehtuuria läpileikkaavana ominaisuutena on ydinosaamisaluettamme.
 • Monipuolinen tietokantataustamme mahdollistaa kulu- ja suorituskykyoptimoinnin sovellusten sisältämään dataan liittyen.
 • Valmiit hybridiratkaisut mahdollistavat tarvittaessa globaalin skaalauksen kustannustehokkuutta unohtamatta.
 • Omat konesalit ja kapasiteettipalvelut mahdollistavat matalan latenssin saavutettavuuden Suomessa ja Pohjoismaissa.

  Kysy lisää, vastaamme mielellämme!

  Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin viestitämme tai soitamme sinulle 24h kuluessa takaisin.


  Hyödyt käyttäjälle

  • Käyttäjä pystyy käyttämään ohjelmistoaan laite- ja paikkariippumattomasti.
  • Käyttäjällä on aina viimeisin ohjelmistoversio käytössä,
   jolloin työntekijöiden aikaa ei kulu ohjelmistopäivityksiin.

  Hyödyt liiketoimintajohdolle

  • Henkilöstönne voi keskittyä jatkossa yrityksen ydintoimintoihin,
   kuten tuotekehitykseen, myyntii ja markkinointiin.
  • Voitte ennustaa infra-kustannuksenne helposti, vaikka liiketoimintanne
   volyymi kasvaisi nopeastikin.
  • Ohjelmistolisenssit ovat aina ajan tasalla.

  Hyödyt tekniikalle

  • Tuotantoympäristö on aina ajan tasalla.
  • Keskitetty versiopäivitys mahdollistaa viimeisimmän version jakelun tehokkaasti.
  • Nimetty tukihenkilö ja osaavat asiantuntijamme tukevat tuotantoanne.

  Viisi murrettua myyttiä

  Tuotteemme ei sovellu pilveen

  • Myös perinteiset, paikallisesti asennettavat ohjelmistot voidaan tarjota pilvestä oikein valituilla teknisillä ratkaisuilla, kuten esimerkiksi etätyöpöytäsovellusten avulla.
  • Oikein toteutetulla ja mitoitetulla alustalla suorituskyky ei ole ongelma hitaammillakaan
  • yhteyksillä.

  Turvallisuus on puutteellista

  • Vaihtoehtoisessa mallissa, jossa sovellukset on asennettu monenkirjaviin laiteympäristöihin asiakkaille ja 3. osapuolille, tietoturvakin vaihtelee suuresti.
  • Keskitetyssä ylläpidossa versioiden ja tietoturvan hallinta on luotettavampaa ja asiakkaat saavat viimeisimmän version nopeammin.

  Sovellusten käyttö verkon yli ei toimi

  • Oikein toteutetulla ja mitoitetulla alustalla suorituskyky ei ole ongelma hitaammillakaan yhteyksillä.

  Hinta romuttaa katteet

  • Kateriski aiheutuu perinteisesti tuotantokustannusten vaikeasta ennustettavuudesta liiketoiminnan skaalautuessa. Tämä ongelma poistuu kokonaan käyttämällä kumppania, joka tarjoaa selkeän hinnoittelumallin.
  • Asiakas maksaa yleensä hinnoittelumallilla euroa/käyttäjä/kk. Kyseinen hinnoittemalli on turvallinen kaikille osapuolille.

  Ydinliiketoimintaa ei voi ulkoistaa

  • Oikein valittu kumppani päinvastoin voi edistää liiketoimintaa. Me investoimme tekniikkaan ja tuotekehitykseen asiakkaidemme puolesta, heidän tarpeittensa ohjaamina.
  • Ohjelmistoyrityksille ohjelmistojen kehittäminen on ydinliiketoimintaa, mutta ei ohjelmiston palvelualustasta vastaaminen.
  • Päämiehen menestys on myös palveluntarjoajan etu.

  Haluatko keskittyä ydinliiketoimintaasi ja ulkoistaa meille sovellusalustan kehittämisen ja ylläpidon? Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää. 

  Yhteystietomme löytyvät täältä. Soita tai jätä sähköpostiosoitteesi tähän, niin otamme yhteyttä.