ODC turvaa OTT:n kriittisten palveluiden jatkuvuuden

”Yhteistyö on sujunut jo usean vuoden ajan mallikkaasti.”

Marko Niskala

Oulun Tietotekniikka (OTT) on Oulun kaupungin liikelaitos, joka tuottaa laadukkaita tietoteknisiä palveluja asiakkailleen ja luo näille mahdollisuuden oman toimintansa kehittämiseen ja tehostamiseen. OTT tarjoaa IT-palveluita 12 000:lle kaupungin työntekijälle ja hallitsee 20 000:ta tietoliikenneverkkoon kytkettyä laitetta liki 400 toimipisteessä.

Oulun kaupunki tuottaa kuntalaisilleen elintärkeitä palveluita, joiden jatkuvuus on varmistettava ympärivuorokautisesti. Kaupungin palveluiden tuottamisessa hyödynnetään laajalti tietojärjestelmiä ja mahdollisista IT-palveluiden häiriöistä aiheutuvat toiminnalliset haitat ja kustannukset ovat merkittäviä.

OTT hyödyntää Oulun DataCenterin toista konesalia asiakkaidensa kriittisten tietojärjestelmien jatkuvuuden turvaamiseen. ODC:n konesalin sijainti, varmennetut tietoliikenneyhteydet ja ajanmukainen konesalitekniikka luovat hyvän pohjan yhteistyölle.

ODC osana GleSYS -konsernia

ODC osana GleSYS -konsernia

Siirryimme uuden omistajamme GleSYS AB:n alaisuuteen osaksi ICT-infrastruktuuripalveluita tuottavaa pohjoismaista konsernia heinäkuussa 2020. Viime vuosi…

Lue lisää

Tiedote

Uudistamme verkkosivujamme

Olemme paraikaa uudistamassa verkkosivustoamme uudelle julkaisualustalle. Pahoittelemme puuttuvaa materiaalia ja sivuilta mahdollisesti löytyvää virheellistä dataa. Lue lisää