Oulun DataCenter Oy:n konesali- ja pilvipalvelut

Oulun DataCenter Oy:n konesali- ja pilvipalvelut

Oulun DataCenter Oy on oululainen konesali- ja pilvipalveluita tarjoava yritys. Kaikki konesali- ja pilvipalvelumme tuotetaan omista korkean käytettävyyden konesaleistamme, jotka sijaitsevat Oulussa. Yhdistämällä huipputeknologiat ja pitkän kokemuksen omaavat asiantuntijat, voimme taata asiakkaillemme turvalliset, luotettavat ja skaalautuvat palvelut liiketoimintojen tueksi.

Datacenter palvelut

Oulun Datacenterin palvelut laadukkaiden konesalien tarjoajana. Konesalimme tarjoavat luotettavan ja helposti käyttöönotettavan palvelin- ja varmistusympäristön asiakkaan liiketoiminnan tueksi, myös kriittisille liiketoimintasovelluksille. Palvelut on kehitetty sekä helpottamaan asiakkaan palvelinympäristön ylläpitoa, kehitystä ja varmistamaan tietojen säilyvyyttä sekä palvelinjärjestelmiin liittyvien kustannusten ennakointia. Palvelut tarjoavat mahdollisuuden korkean käytettävyyden tilaratkaisujen, järjestelmäresurssien ja asiantuntijapalveluiden hyödyntämiseen joustavasti ilman, että asiakkaan tarvitsee tehdä investointeja omiin laitetiloihin, järjestelmiin ja osaamiseen.

Palvelumme soveltuvat yritykselle, joka tarvitsee esimerkiksi yhden tiedostopalvelimen tai yritykselle, jolla on useita liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja palveluita. Palvelutaso sovitaan aina asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Datacenter palvelut
ODC Alusta

ODC Alusta – voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ODC Alusta on PaaS (Platform as a Service) -palvelualusta, jonka avulla asiakas voi julkaista omaa ohjelmistoaan SaaS-palveluna (Software as a Service). Ulkoistamalla alustaan liittyvän…

Lue lisää