Innokas Medical Oy valitsi ODC:n turvaamaan liiketoimintansa jatkuvuuden

Innokas Medical Oy tuottaa terveysteknologiaa sekä kansainvälisille johtaville yhtiöille että kotimaisille kasvuyrityksille. Yritys tarjoaa korkealuokkaisia suunnittelu- ja valmistuspalveluja asiakkaille tuotteen koko elinkaaren ajan.

Innokas Medical käytti etävarmistuspalveluihin aiemmin toista palveluntuottajaa ja kun sopimus alkoi olla katkolla, halusi yritys kilpailuttaa varmistusratkaisunsa. Innokas päätyi valitsemaan ODC:n etävarmistuspalvelun, laadukkaan palvelun, paikallisuuden ja hinnan vuoksi.

Markku Riekki haluaa korostaa paikallisuuden ja kasvollisen palvelun merkitystä. Aina kun on ollut tarve saada jotakin tietoa/opastusta, on sitä saanut nopeasti ja asiantuntevasti.

ODC osana GleSYS -konsernia

ODC osana GleSYS -konsernia

Siirryimme uuden omistajamme GleSYS AB:n alaisuuteen osaksi ICT-infrastruktuuripalveluita tuottavaa pohjoismaista konsernia heinäkuussa 2020. Viime vuosi…

Lue lisää

Tiedote

Uudistamme verkkosivujamme

Olemme paraikaa uudistamassa verkkosivustoamme uudelle julkaisualustalle. Pahoittelemme puuttuvaa materiaalia ja sivuilta mahdollisesti löytyvää virheellistä dataa. Lue lisää